музеј галерија кавадарци

КОНТАКТ И ИНФОРМАЦИИ

Нашето работно време е од понеделник до петок од 08.00 до 16.00 часот. Вашето барање ќе биде проследено во најкраток можен рок. Ве молиме за коректно пополнување на формата доколку сакате да добиете одговор на Вашето Барање или прашање…

локална музеј галерија Кавадарци